Küldje el ajánlatát egyszerűen e-mailben. Ne felejtsen képet is mellékelni!
Vagy küldje el weboldal címét (link, hivatkozást) ahol ajánlata elérhető.

Ajánlatát felrakjuk, és értesítjük róla.

Ajánlata közösségi oldalainkon is megjelenik.

Üzletkötői ajánlat feladás Ingyen és Regisztráció Nélkül!

Ide küldheti: admin@1001.hu  Szabó Attila Vajk részére
 


Magyar vállalkozás az Európa legdinamikusabban fejlődő cégei között

Üzletkötők Portál | 2024-04-10 18:08:29

Az évente megjelenő Financial Times ezer legdinamikusabb európai vállalatát listázó rangsorában kiemelkedő helyet ért el a magyar ServerElite. A ServerElite a Dell és HPE márkájú új és használt szerverek forgalmazásával foglalkozik, és az FT 1000 listáján mindössze 13 magyar cég között található. A Maraelite Kft., a ServerElite üzemeltetője a 569. helyen szerepel az összes európai cég között, míg Magyarországi vállalkozásként az 5., a saját kategóriájában pedig a 6. helyet érte el.(x)

A rangsor összeállítása az éves átlagos növekedési ráta (CAGR) alapján történik, ami az összetett éves növekedési ráta mutatója. Ennek kiszámítása a vállalatok által benyújtott bevételi adatok alapján történik. A lista egyike azonban számos kritériumnak, ezért a helyet megszerezni nem egyszerű feladat.

„Óriási öröm és büszkeség ez számunkra, hiszen igazolja, hogy a munkánk megbízható és stabil eredményeket hoz. Az elismerés azonban magával hozza a további elvárásokat is, amelyeknek a jövőben is megpróbálunk megfelelni annak érdekében, hogy partnereink továbbra is sikeresen fejlődhessenek” - mondta el Marosán Andrea, a Maraelite Kft. ügyvezetője.

A ServerElite 15 éves IT tapasztalattal a hátuk mögött törekszik arra, hogy a hazai használt szerver piacot közelebb hozza a vásárlóihoz. Céljuk, hogy a szervervásárlás ne csak egy terhet jelentsen a vállalatoknak, hanem egy racionális alternatívát kínáljon, legyen szó mikro-, kis és középvállalkozásokról, vagy multinacionális cégekről.

„Bár tudjuk, hogy az IT beruházások jelentős forrásokat igényelnek, ugyanakkor egy szerver használt állapotban is megbízható lehet. Nem csak előre konfigurált termékeket kínálunk, hanem az ügyfeleink igényeinek megfelelő megoldásokat, és ehhez tanácsadást is biztosítunk. Így segítünk partnereinknek költséghatékony és megbízható IT infrastruktúrát kialakítani” - tette hozzá Marosán Andrea.(x) Reklám
Üzletkötés - Üzleti Könyvek Témánként - Uzletikonyv.hu Üzletkötő-Kalauz

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 
 


MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven