Küldje el ajánlatát egyszerűen e-mailben. Ne felejtsen képet is mellékelni!
Vagy küldje el weboldal címét (link, hivatkozást) ahol ajánlata elérhető.

Ajánlatát felrakjuk, és értesítjük róla.

Ajánlata közösségi oldalainkon is megjelenik.

Üzletkötői ajánlat feladás Ingyen és Regisztráció Nélkül!

Ide küldheti: admin@1001.hu  Szabó Attila Vajk részére
 


Novak Djokovic befektet a waterdrop® italvállalatba

Üzletkötők Portál | 2023-01-18 13:28:11

a világ egyik legelismertebb és legeredményesebb teniszezője ma bejelentette(x)

Novak Djokovic kimaxolja a hidratálást:  a teniszező befektet a waterdrop®-ba, hogy felrázza az italipart

Novak Djokovic, a világ egyik legelismertebb és legeredményesebb teniszezője ma bejelentette, hogy befektetőként és nagykövetként csatlakozott a waterdrop®-hoz.

A bécsi székhelyű Waterdrop 2016 óta dolgozik az italipar újraformálásán a waterdrop® Microdrinkekkel. Most Novak Djokovic is elhatározta, hogy felemeli szavát a műanyag palackokban lévő egészségtelen cukros italok ellen. A Plastic Pollution Coalition szerint percenként egymillió műanyag palackot vásárolnak világszerte, és a műanyagok 91%-át nem hasznosítják újra.

„A sportolóvá válás nemcsak a tehetségen és az edzésen múlik, hanem a tested érdekében hozott döntéseken is. A sikerhez sok tudást kellett megszereznem és alkalmaznom a mindennapi életemben. Az egészséges életmód magában foglalja a megfelelő hidratálást, és közben a környezetünkre is figyelnünk kell. Hiszem, hogy közös munkával valódi változást érhetünk el, és megszabadulhatunk minden műanyag palacktól. Felelősséget vállalok a döntéseimért sportolóként, közéleti személyiségként, de apaként is, és abbahagyom az egészségtelen előretöltött italok használatának népszerűsítését” – emelte ki Novak Djokovic.
A Waterdrop a sportcélú hidratálás terén korábban bevezette Microlyte termékcsoportját, amelyek elektrolitokat és vitaminokat tartalmazó, vízben oldható italkockák. A hagyományos sportitalokkal ellentétben a Waterdrop® Microlyte természetes összetevőket tartalmazhozzáadott cukor és koffein nélkül, és fogyasztása nem jár doboz- és palackhulladékkal.
„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Novak Djokovic befektetőként és nagykövetként csatlakozik csapatunkhoz. Minden idők egyik legnagyobb teniszezője, és a sportvilág egyik legelismertebb bajnoka. Nemcsak személy szerint számomra, hanem sok generáció számára inspiráló. Találkoztam valakivel, aki igazán elkötelezett a bolygó iránt, és ismeri a hidratálás fontosságát. Az egészséges és fenntartható életmód iránti elkötelezettsége tökéletesen illeszkedik küldetésünkhöz. Bízunk benne, hogy Novak Djokovic támogatásával valódi hatást érhetünk el, és megváltoztathatjuk az italipart” – emelte ki Martin Murray, a Waterdrop vezérigazgatója és alapítója.

Az osztrák márka már támogatja Danielle Collins és Taylor Fritz amerikai teniszezőket, valamint az ATP versenyekre szállít innovatív hidratáló padokat, amelyek szükségtelenné teszik a műanyag palackokat. Novak Djokovic, aki jelentős (hét számjegyű) összeget invesztált a cégbe, csatlakozik a Waterdrophoz befektetőként, és a márka hosszú távú globális nagyköveteként.

http://www.psprovocative.com(x) Reklám
Üzletkötés - Üzleti Könyvek Témánként - Uzletikonyv.hu Üzletkötő-Kalauz

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 
 


MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven